Call of the Tenebrae DLC voor Two Worlds II verschijnt op 25 mei

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Call of the Tenebrae DLC voor Two Worlds II verschijnt op 25 mei

Two Worlds II krijgt op 25 mei nieuwe DLC. De DLC verschijnt daarmee bijna zeven jaar na de oorspronkelijke release van de game. Two Worlds II verscheen in 2010 voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

De nieuwe DLC krijgt de titel Call of the Tenebrae en is de opvolger van de in 2012 verschenen DLC Pirates of the Flying Fortress. In Call of the Tenebrae krijgt de speler te maken met nieuwe, ratachtige vijanden die zichzelf The Chosen noemen. De DLC bevat volgens uitgever Topware ongeveer 10 uur aan nieuwe gameplay, en voegt bovendien een grafische update en de nodige nieuwe wapens en armor toe aan de game.

Naast Call of the Tenebrae is er nog een tweede DLC voor Two Worlds II in aantocht. Deze DLC zal de titel Shattered Embrace krijgen, maar behalve de naam is er nog weinig bekend. Naar verwachting zal Shattered Embrace ergens in de tweede helft van 2017 verschijnen. Verder wordt er ook al hard gewerkt aan Two Worlds III, maar hier zullen fans nog even op moeten wachten. Het nieuwe stand-alone deel in de Two Worlds-serie zal namelijk pas in 2019 verschijnen.