Call of Duty: WW2 krijgt een nieuwe uitbreiding

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Call of Duty: WW2 krijgt een nieuwe uitbreiding

Call of Duty: WW2 krijgt wederom een nieuwe uitbreiding. Hierin kunnen spelers het onder andere in Stalingrad tegen elkaar opnemen. Dit is het derde uitbreidingspakket sinds de release en fans hoeven niet lang te wachten voor ze ermee aan de slag kunnen. 

De nieuwe uitbreiding, genaamd The United Front, bevat drie nieuwe multiplayermaps waar spelers hun vaardigheden kunnen tonen. De eerste is het bekende Market Garden, de tweede is Monte Cassino en tot slot is er Stalingrad. Naast deze maps komt er ook een War Mode-map genaamd Operation Supercharge uit. Deze gaat zich geheel in Tunesië afspelen. Liefhebbers van de Zombie-modus kunnen zich uitleven in de nieuwe missie genaamd The Tortured Path.

De uitbreiding is vanaf 26 juni beschikbaar voor PlayStation 4-spelers. Xbox One- en pc-spelers moeten nog een maand wachten voor ze aan de slag kunnen met de uitbreiding. Tot slot werd er bekendgemaakt dat Call of Duty: Modern Warfare 3 nu backwards compatible is op de Xbox One. In maart konden Xbox One-spelers al aan de slag met het eerste deel uit de Modern Warfare-serie.