Burnout Paradise Remastered komt op 16 maart naar consoles

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Burnout Paradise Remastered komt op 16 maart naar consoles

Electronic Arts en Criterion hebben aangekondigd dat Burnout Paradise in maart een remaster krijgt. Burnout Paradise Remastered komt op 16 maart naar de PlayStation 4 en Xbox One, inclusief alle uitbreidingen.

Er gingen al een tijdje geruchten over een mogelijke remaster van Burnout Paradise, maar nu hebben EA en Criterion Games bevestigd dat deze er ook echt gaat komen. Met de Remastered-versie kan iedereen de game op 60 frames per seconde spelen. Daarnaast heeft de game ook textures met een hogere resolutie gekregen om 4K te kunnen ondersteunen.

https://www.youtube.com/watch?v=O7EtBJ307U4

Naast de basisgame zullen ook de acht uitbreidingen in de game zitten, met onder andere de Bikes-uitbreiding en Big Surf Island. De eerste trailer voor Burnout Paradise Remastered is hierboven te bekijken.

Op 16 maart kunnen spelers op PlayStation 4 en Xbox One met de game aan de slag, terwijl pc-gamers later dit jaar aan de slag mogen met de game. De consoleversie zal voor 39,99 euro over de toonbank gaan. Spelers met EA Access kunnen de game al vanaf 9 maart proberen met een Play First Trial.