Bungie onthult eerste Destiny 2-trailer en releasedatum

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Bungie onthult eerste Destiny 2-trailer en releasedatum

Bungie was de hele week al lekker bezig met zogenaamde lekken, spannende logo’s en Twitter-berichten om het onvermijdbare vervolg op Destiny aan te kondigen. Vandaag krijgen we de eerste trailer te zien voor Destiny 2, met meer info over de game en ja, ook meer Nathan Fillion. Leuk detail is dat we dit jaar nog met de game aan de slag kunnen.

‘New Legends Will Rise’ besluit de trailer van Destiny 2. In de trailer zien we mooie sfeerbeelden, zoals we deze ook al van het eerste deel kennen en ook Nathan Fillion, die de rol van Cayde-6 inspreekt, is in deze trailer prominent aanwezig. In het tweede deel van de Sci-Fi shooter verdedigen de Guardians nog steeds de aarde en gaat het gevecht tegen dreigend kwaad immer voort. De Cabal onder leiding van Ghaul hebben het laatste bolwerk van beschaving weten in te nemen en het is aan de spelers om hun rechtmatige plek op aarde en daarbuiten terug te eisen. O ja, en… “there will be a ton of loot”!

De game is al te pre-orderen en niet alleen voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar ook pc-gamers mogen dit keer meedoen in het online multiplayer-festijn van Bungie. De pre-order geeft je tevens toegang tot de bèta van de game, al is nog niet duidelijk wanneer deze van start gaat. Wel is duidelijk dat de game op 8 september uitkomt en we dus op drie platformen los kunnen. In de tussentijd kunnen we uitkijken naar 18 mei, dan krijgen we de eerste gameplaybeelden te zien.