Bungie kondigt Destiny 2-uitbreiding Forsaken aan

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Bungie kondigt Destiny 2-uitbreiding Forsaken aan

Bungie deed vandaag uit de doeken wat het tweede hoofdstuk in Destiny 2 gaat worden. Er komt een berg nieuwe content naar de game in de vorm van een eerste uitbreiding: Forsaken. We kunnen later dit jaar al aan de slag met de uitbreiding.

Destiny 2 krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd Forsaken, dat maakte Bungie vandaag bekend. Het is de derde uitbreiding voor de online shooter met nieuwe wapens, gebieden en modi. De eerste gameplay van de uitbreiding wordt getoond tijdens E3 2018.

Onder de nieuwe gebieden bevindt zich de Reef, waar anarchie heerst. Dat betekent vermoedelijk dat we extra koppen kunnen laten rollen, met als beloning uiteraard nieuwe loot. In de Dreaming City is een nieuwe raid gesitueerd. Daarnaast is er een nieuwe modus die PvP en PvE samenbrengt, genaamd Gambit. Wat we hiervan precies kunnen verwachten, is nog niet bekend, maar verwacht in Gambit in ieder geval menselijke en NPC-vijanden.

Verder komen er drie nieuwe subklasses bij. Hiermee moeten er meer verschillende speelstijlen mogelijk worden. De uitbreiding kan los gekocht worden, maar er is ook een season pass verkrijgbaar waar de uitbreiding bij inbegrepen zit. Destiny 2: Forsaken is beschikbaar vanaf 4 september op Xbox One, PlayStation 4 en pc.