Bungie: “Destiny budget niet eens in de buurt van 500 miljoen”

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bungie: “Destiny budget niet eens in de buurt van 500 miljoen”

Vorige maand meldde Activision-baas Bobby Kotick dat het budget van Destiny inmiddels al de 500 miljoen was gepasseerd, maar volgens Bungie is hier niks van waar.

In een reactie op een fan zegt Pete Parsons, chief operating officer bij Bungie, dat het bedrag niet eens in de buurt komt van 500 miljoen. “Voor de marketingkosten moet je bij Activision zijn, maar de kosten van de ontwikkeling van de game liggen daar ver vanaf. Wellicht dat Kotick de totale kosten bedoelde van ons tienjarenplan”, aldus Parsons.

Onlangs konden PS4-bezitters aan de slag met de alpha van de game en ontstond er veel rumoer rond de voice acting van Peter Dinklage, bekend van zijn rol als Tyrion Lannister in Game of Thrones. Op internet ontstond hilariteit rond sommige uitspraken van de bekende acteur. Volgens Bungie is de voice acting inmiddels alweer geupdated voor de bèta en hoeven fans zich nergens zorgen te maken.

Bungie maakte vandaag in hun wekelijkse update ook de achievements en trophies bekend. Destiny lanceert op 9 september 2014, maar voor die tijd kunnen mensen die de game pre-orderen al aan de slag met de bèta. Deze begint op 17 juli voor PlayStation-bezitters en iets later voor mensen met een Xbox.