Bungie bespreekt toekomstplannen Destiny 2

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bungie bespreekt toekomstplannen Destiny 2

Bungie is hard aan het werk om Destiny 2 te verbeteren en zo gehoor te geven aan de klachten die in de afgelopen weken zijn ontstaan. De grootste bulk content is inmiddels verslonden en nu Destiny 2 weer in zijn normale ritme terechtgekomen is, zijn er verschillende dingen aan te merken op de game.

De meest toegewijde spelers snakken niet alleen naar nieuwe content, zij zien ook graag enkele kleinere verbeteringen die bijvoorbeeld het wisselen van emotes gemakkelijker moet maken. Het belangrijkste punt is echter de wijze waarop loot verkregen wordt. Deze is niet helemaal eerlijk als je kijkt naar de tijdsinvestering en de uiteindelijke beloning. Zo krijg je namelijk voor een public event van een paar minuten precies dezelfde loot als voor strikes waar je over het algemeen een stuk langer mee bezig bent.

Bungie’s live team is onder andere bezig met het afstemmen van beloningen voor verschillende modi en het aanpassen van Crucible Matches, zodat het minder aantrekkelijk wordt om Competitive Matches te verlaten. Ook beloven ze de kans te verlagen dat je dezelfde items uit jouw Exotic Engrams krijgt en willen ze je meer mogelijkheden geven om Glimmer en Legendary Shards uit te geven. Kortom, er is een hoop werk aan de winkel voor Bungie om haar fans tevreden te stellen. De studio is er nog niet helemaal uit wanneer welke updates worden doorgevoerd, dus vooralsnog zullen we geduld moeten hebben.