Brendan Fraser als Robotman in DC Universe’s Doom Patrol

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Brendan Fraser als Robotman in DC Universe’s Doom Patrol

De website Deadline maakt bekend dat de Mummy-acteur Brendan Fraser te zien zal zijn in de DC Universe live-action serie Doom Patrol. Fraser zal in de serie te zien zijn als Cliff Steele, oftewel Robotman. Hij zal te horen zijn als stemacteur voor zijn personage Robotman en zal te zien zijn als Cliff Steele in verschillende flashbacks.

De serie Doom Patrol is gebaseerd op het superheldenteam uit de DC Universe stripboeken. Het verhaal van de serie zal gaan over deze groep superhelden en schurken uit de DC Universe.

De groep bestaat uit Robotman, Negative Man, Elasti-Woman en Crazy Jane. Ze staan onder leiding van de mysterieuze Caulder. De groep wordt bij elkaar geroepen door de ultieme held van het digitale tijdperk: Cyborg. Samen gaan ze op een missie waarbij ze op de raarste plekken van de DC Universe zullen komen. Fraser zal worden vergezeld door April Bowlby, die het personage Elasti-Woman zal gaan spelen. Diane Guerrero zal te zien zijn als Crazy Jane en Joivan Wade als de digitale superheld Cyborg.

Doom Patrol zal beginnen met dertien afleveringen. De productie is gestart en de serie zal in 2019 te zien zijn op de streamingdienst DC Universe.