Breath of the Wild krijgt nieuwe manier om loot te verkrijgen

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Breath of the Wild krijgt nieuwe manier om loot te verkrijgen

Elke Zelda-fan is inmiddels wel tot de tanden toe gewapend en Hyrule kent steeds minder geheimen. De behoefte naar meer loot houdt echter nooit op en gelukkig houdt Nintendo daar rekening mee. The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt namelijk een nieuwe manier om loot te krijgen.

In de patch notes van update 1.3.1 meldt Nintendo dat er een nieuwe manier komt om loot te verkrijgen in Breath of the Wild. Het wordt mogelijk om via een speciaal nieuwskanaal van Nintendo de game te openen en zo in-game items te krijgen. Het kanaal gaat The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Tips from the Wild heten. Dit kanaal gaat in de Verenigde Staten live op 9 augustus.

In de patch notes staat ook dat de loot niet voor iedereen hetzelfde zal zijn en niet alle items voor alle spelers verkrijgbaar zijn. Dit heeft te maken met je progressie in Breath of the Wild en welke loot je al verzameld hebt. Alle patch notes voor 1.3.1 lees je op de Amerikaanse website van Nintendo. Wanneer de update naar Europa komt, staat nog niet op de Nederlandse support-pagina weergegeven.

Dit is overigens de eerste update voor Breath of the Wild die niet hetzelfde is als voor de Wii U-versie, waardoor deze versies mogelijk andere content hebben vanaf 1.3.1.