Bowser Jr. minder sterk na Mario Tennis Aces-update

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Bowser Jr. minder sterk na Mario Tennis Aces-update

De afgelopen tijd hebben fans flink geklaagd over een aantal personages in Mario Tennis Aces. Volgens de fans zouden deze namelijk veel te sterk zijn. Nintendo heeft daarom in de nieuwste update een aantal krachtverschillen in balans gebracht. 

Vooral via Reddit klaagden de fans steen en been over Bowser Jr., die de vloer aanveegde met andere personages. De update die vanaf morgen online gaat brengt hier verandering in. Via de site van Nintendo is te zien dat Bowser Jr. minder snel gaat bewegen wanneer hij een slag aan het opladen is. Daarnaast wordt de hoek kleiner waarin je de bal terug kunt slaan.

De defensieve vaardigheden van Bowser Jr. zouden het ontzettend makkelijk maken om de energiebalk vol te krijgen en de Trick Shots waren veel te krachtig. De Trick Shots zijn voor alle personages in balans gebracht. Zo is de afstand die spelers kunnen afleggen tijdens een Trick Shot verkleind en is de tijd waarin ze worden uitgevoerd kleiner. Met de update is het dus moeilijker om ze te timen. Nintendo heeft met het oog op het toernooi in augustus aangegeven meer aanpassingen aan te brengen.

De update gaat live op 19 juli.