Bouwen in Fortnite Battle Royale zal iets makkelijker worden met Port-a-Fort

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Bouwen in Fortnite Battle Royale zal iets makkelijker worden met Port-a-Fort

Het bouwen van een goed fort midden in een gevecht is wat de professionele Fortnite-spelers van de amateurs lijkt te scheiden. Epic heeft echter een nieuwe update aangekondigd die het bouwen mogelijk wat makkelijker gaat maken.

In een bericht op Twitter laat Epic Games weten dat er vandaag een nieuwe update verschijnt met daarin een nieuw item: de Port-a-Fort. Dit item moet spelers in staat stellen om binnen enkele seconden een compleet fort te bouwen, in plaats van onderdeel bij onderdeel te moeten plaatsen.

Het nieuwe item moet het voor minder ervaren spelers wat makkelijker maken om snel een fort in elkaar te zetten, zelfs midden in een gevecht. Meer ervaren spelers zijn echter nog niet heel enthousiast over de aankondiging, aangezien deze het te makkelijk zou maken voor beginnende spelers.

Of dat ook daadwerkelijk zo is, blijft nog even afwachten. Vanaf vandaag zal de Port-a-Fort te vinden zijn in Fortnite Battle Royale. Dan zullen we ook zien hoe vaak het item te vinden is en hoe het daadwerkelijk in de praktijk is.