Bordspel Horizon Zero Dawn in de maak

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Bordspel Horizon Zero Dawn in de maak

Goed game nieuws voor de mensen die er nog lang niet klaar voor zijn om Horizon Zero Dawn uit hun hoofd te zetten. Steamforged Games heeft besloten een bordspelvariant van de game op Kickstarter te plaatsen en deze Kickstarter is nu al een groot succes.

Steamforged Games is geen onbekende als het gaat om bordspellen van games. Eerder bracht het bedrijf al een bordspel van Dark Souls uit en ze werken momenteel ook aan een Resident Evil 2-variant. Gisteren wist het bedrijf met iets nieuws te komen door ideeën voor een bordspel van Horizon Zero Dawn op Kickstarter te zetten. Het doel van 172.000 is ruim overschreden: op het moment is er al meer dan 435.000 opgehaald. Het lijkt erop dat dit exact is wat de fans willen zien.

Horizon Zero Dawn bordspel 
 Pixel Vault

Zoals op de afbeelding hierboven te zien valt, bevat een pakket een behoorlijke lading met bekende figuren uit de game. Het basisspel bevat namelijk vier Hunters, Striders, Watchers, Grazers, Scrappers, twee Shell-Walkers en twee Sawtooths. In de toekomst kunnen we echter nog meer verwachten, er moeten namelijk diverse uitbreidingen komen. Mocht je nu al interesse hebben in het complete pakket, wees dan in ieder geval bereid om meer dan €100 af te tikken. Voor €106 euro schrijf je jezelf in voor het complete pakket.

We hoeven niet bang te zijn voor een of andere lawsuit, Sony en Guerrilla Games staan namelijk compleet achter de ontwikkeling van het bordspel. Alles lijkt dus voorspoedig te verlopen. Het bordspel moet in maart 2020 beschikbaar worden.