Borderlands-film in de maak

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Borderlands-film in de maak

Het is niet altijd een goede combinatie geweest, films en games, maar Lionsgate gaat in samenwerking met Gearbox Software het gewoon proberen. Het universum van het succesvolle Borderlands gaat verschijnen op het witte doek.

De nieuwe film rondom de populaire franchise gaat geproduceerd worden door Ari en Avi Arad die vooral bekend zijn van verschillende Marvel films, zoals Iron Man Spider-Man en X-Men. Naast dit is er echter nog bar weinig bekend over dit project. Er moet nog een regisseur en een volledige cast worden gezocht om Pandora, bandieten en Vault Hunters tot leven te brengen op het witte doek.

Desondanks doet Lionsgate ons een belofte dat de film dezelfde “in-your-face attitude” zal krijgen als de games, aldus de directeur van de studio.

De Borderlands-games staan er om bekend dat ze zich niet inhouden en wij proberen dezelfde in-your-face uitstraling in de film te verwerken die de serie tot een grote succesvolle franchise hebben gemaakt.

Wie moet er volgens jullie in de film verschijnen en misschien wel de belangrijkste vraag; wie gaat Claptrap spelen? Laat het weten in de reacties.