BoJack Horseman nog steeds hetzelfde in trailer seizoen 5

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
BoJack Horseman nog steeds hetzelfde in trailer seizoen 5

Sinds hij voor het eerst te zien was op tv heeft BoJack Horseman geprobeerd zichzelf te verbeteren. In de trailer van seizoen 5, die Netflix vandaag heeft gereleased, is te zien dat hij dat nog steeds probeert.

De serie BoJack Horseman heeft als overkoepelend thema dat BoJack probeert een beter persoon te zijn, maar daarbij steeds de plank misslaat. Aan het einde van het vierde seizoen kwam BoJack heel dichtbij. Hij wilde de beste grote broer worden voor Hollyhock en dat betekende dat hij zijn complete levensstijl moest aanpassen. Zoals te zien is in de trailer van het nieuwe seizoen gaat hem dat nog niet zo gemakkelijk af.

BoJack wil heel graag goed worden en zichzelf aanpassen, maar hij lijkt het nooit vol te kunnen houden. Elke keer als hij iemand wil helpen of goed bezig is, valt hij terug. De tijd zal leren of BoJack zichzelf in het vijfde seizoen om kan toveren tot een held op wie iedereen wil lijken of dat het overkoepelende thema van de laatste vier seizoenen weer terug zal komen: dat we nooit echt helemaal kunnen veranderen.

Seizoen 5 van BoJack Horseman is vanaf 14 september te zien op Netflix.