BlizzCon op 7 en 8 november

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
BlizzCon op 7 en 8 november

BlizzCon, het jaarlijkse evenement waarop Blizzard geregeld nieuwe games en trailers laat zien en waar alles over Blizzard-games gevonden kan worden, wordt dit jaar op 7 en 8 november in het Anaheim Convention Center in Californië gehouden. Zo heeft Blizzard zelf bevestigd.

“BlizzCon is altijd het hoogtepunt van het jaar voor ons”, aldus Blizzard’s CEO Mike Morhaime. “Hearthstone en Reaper of Souls zijn recentelijk gelanceerd en de bèta’s van Heroes of the Storm en Warlords of Draenor komen eraan, dus 2014 lijkt al een episch jaar voor Blizzard-gamers te worden. We kunnen niet wachten om in november met iedereen te delen waar we mee bezig zijn.”

Tickets voor het evenement worden op twee verschillende momenten aangeboden, op 8 en 10 mei, en kosten 203 dollar (omgerekend zo’n 147 euro) inclusief belasting. Vanaf 14 mei worden er ook tickets verkocht voor een speciaal diner dat vlak voor BlizzCon wordt gehouden, kaarten hiervoor kosten 750 dollar. De opbrengsten daarvan gaan naar een kinderziekenhuis in Orange County. Tickets zijn via de Eventbrite-website beschikbaar.