Blizzard viert de 20ste verjaardag van Diablo in meerdere games

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Blizzard viert de 20ste verjaardag van Diablo in meerdere games

Op 31 december bestaat Diablo maar liefst 20 jaar en dat is volgens ontwikkelaar Blizzard reden voor een feestje. Het feest wordt echter niet beperkt tot enkel Diablo III, want het feest wordt uitbundig gevierd in meerdere games van de ontwikkelaar.

Blizzard pakt niet alleen uit in Diablo III om het jubileum van de titel te vieren, ook de spelers van de games Heroes Of The Storm, Hearthstone, Overwatch, Starcraft II en World of Warcraft zullen op plezierige verassingen stuiten. Zo zou men in Diablo III zomaar tegen een opgepoetste versie van de originele kathedraal kunnen lopen, waar speciale (herkenbare) items te vinden zijn.

In Hearthstone wordt een Tavern Brawl aan het jubileum gewijd, al is het nog niet bekend hoe dit er precies uit gaat zien. In World of Warcraft kunnen de spelers een bezoekje verwachten van figuren uit Sanctuary, al blijft het enigszins mysterieus hoe dit er precies uit gaat zien. Vooralsnog lijkt de feestvreugde in StarCraft II en in Heroes of the Storm het beperktst, daar is er alleen een nieuw portret met een speciaal Diablo-randje te vinden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de extraatjes die de verjaardag van Diablo biedt. De in-game verassingen zijn slechts een beperkte tijd zichtbaar, dus wacht niet te lang met speuren naar bijzonderheden.