Blizzard verliest CFO Amrita Ahuja

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Blizzard verliest CFO Amrita Ahuja

In de afgelopen tien jaar is Blizzard als ontwikkelaar en bedrijf stabiel gestegen naar een van de grootste spelers in de industrie. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten er goede financiële keuzes gemaakt worden. De afgelopen acht jaar had CFO Amrita Ahuja hier een belangrijke rol in, maar zij verlaat nu haar post.

Amrita Ahuja verlaat haar positie als CFO bij Blizzard. Dit heeft Jack Dorsey, mede ontwikkelaar van Twitter en CEO van Square inc., bekendgemaakt via een statement in BusinessWire. Amrite Ahuja gaat binnenkort als CFO aan de slag bij Square Inc., een creditcard bedrijf in de Verenigde Staten. Volgens Dorsey heeft Ahuja veel ervaring die ze goed kunnen gebruiken bij Square Inc.

Ondertussen lijkt er een heuse wisseling van de wacht te zijn bij het conglomeraat van Activision en Blizzard. Vorige week nog verliet ook de CFO van Activision het bedrijf, gevolgd door het vertrekken van Ahuja. Het is dus goed mogelijk dat we in het komende jaar grote veranderingen kunnen zien in de strategieën en de gekozen richting van Activision en Blizzard.