Blizzard lijkt bezig te zijn met een Diablo-project

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Blizzard lijkt bezig te zijn met een Diablo-project

Hoewel al eerder de veronderstelling werd gewekt dat de mensen van Blizzard met hun Diablo-franchise verder wilden gaan, lijkt een recentelijk geplaatste vacature dit gerucht nieuw leven in te blazen. Op de officiële site van Blizzard staat namelijk de positie van game director voor een onaangekondigd Diablo-project open.

Het is zoals eerder gezegd niet de eerste keer dat Blizzard personeel lijkt te rekruteren voor een onaangekondigd Diablo-project, maar het feit dat het bedrijf nu naarstig op zoek is naar een game director doet toch vermoeden dat Blizzard klaar is om spijkers met koppen te gaan slaan. Wat het project exact in gaat houden is nog niet duidelijk, wat natuurlijk ruimte laat voor speculatie.

De meest voor de hand liggende optie is natuurlijk een geheel nieuwe Diablo-game. Een remaster van een ouder deel is uiteraard niet geheel uitgesloten, gezien daar in het verleden al de nodige geruchten over gingen. Blizzard kennende zullen we het pas horen wanneer men het tijd vindt om het te onthullen. Gezien ze nog op zoek zijn naar een juist persoon om het project te leidenkan dat nog wel eventjes gaan duren.