Blizzard hint naar een healing sniper voor Overwatch

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Blizzard hint naar een healing sniper voor Overwatch

Het volgende personage in Blizzard’s Overwatch zou zomaar eens een healing sniper kunnen worden. Een afbeelding, gedeeld op de Twitter-pagina van Overwatch, laat een wapen zien, waar twee bestaande personages het nog niet helemaal over eens zijn wat het uiteindelijke doel ervan is.

Het gaat om de volgende afbeelding, waarop een wapen te zien is dat verdacht veel van een sniper rifle wegheeft.

Het prototype van dit biotische geweer maakt gebruik van dezelfde technologieën als Mercy’s Caduceus Staff en Soldier 76’s Biotic Field en is volgens Torbjörn bedoeld om in het veld van een afstand de troepen te kunnen genezen, al is Mercy nog niet zo overtuigd van de onschuld ervan. De kans dat het geweer omgebouwd wordt tot een vuurwapen is dan ook zeer aannemelijk, aldus Mercy. Hoe dit zal gaan uitpakken en wie dit wapen gaat hanteren is nog niet duidelijk.

Game director Jeff Kaplan gaf eerder al aan dat het ontwikkelteam hard bezig is met nieuwe heroes en “dat ze al een heel eind zijn”. Volgens hem betekent het overigens niet dat iedere hero uiteindelijk het levenslicht zal zien. Volgens Kaplan bestaat er ook een kans dat enkele prototypes nooit benut zullen worden.