Blizzard doet nieuwe Overwatch-map uit de doeken

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Blizzard doet nieuwe Overwatch-map uit de doeken

Ter ere van de tweede verjaardag van Overwatch wordt onder andere de nieuwe deathmatchmap Petra aan het spel toegevoegd. Hoe deze map eruitziet, lieten de ontwikkelaars gisteren zien. Verder onthulde Blizzard een knap stop-motion filmpje en werden er enkele skins gelekt.

Gisteren maakten de teams Philadelphia Fusion en Florida Mayhem elkaar het leven zuur in een potje Overwatch. Tijdens de pauze deed Blizzard uit de doeken hoe de nieuwe map eruitziet. Aangezien woorden niet veel zeggen is hieronder het filmpje te bekijken. Lees verder onder de video.

Bij een verjaardagsevenement hoort meestal iets leuks, van een filmpje tot een leuke foto. Om de tweede verjaardag van Overwatch in de bloemetjes te zetten kozen de makers voor een stop-motion filmpje. In onderstaande video komen personages Tracer en Reaper tot leven. Aangezien het de verjaardag is van de game wil Tracer iets speciaals doen, namelijk een taart bakken. Reaper heeft hier geen zin in en doet dit alleen, met het grappige eindresultaat als gevolg. Lees verder onder de video.

Naar aanleiding van de tweede verjaardag belooft Blizzard ons enkele oude en nieuwe skins. Zoals gewoonlijk gaan ongeduldige fans meteen op zoek naar deze dingen. Zo ook een Taiwanese fanclub. Zij konden via een onbekende bron een glimp krijgen van een aantal nieuwe skins. Naast skins, konden zij ook de nieuwe Petra-map verkennen. Ook al lijkt het allemaal echt, toch mag je dit voorlopig met een korreltje zout nemen.