Blizzard Battle.net nu ook voor mobiele telefoon

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Blizzard Battle.net nu ook voor mobiele telefoon

Het is altijd vervelend wanneer je afgesproken hebt met je beste gaming buddy, maar je staat vast in het verkeer of hebt problemen met het openbaar vervoer. Nog vervelender is het dan als je geen mogelijkheid hebt om deze persoon te bereiken, zonder geen pc bij de hand te hebben. Voor gebruikers van Blizzard Battle.net is daar nu echter verandering in gekomen.

In een post op de nieuwswebsite van Blizzard heeft de ontwikkelaar een nieuwe Blizzard Battle.net Mobile App aangekondigd. De app is direct gratis verkrijgbaar voor Android en iOS. Via de app kun je in de gaten houden welke Blizzard-games je vrienden spelen en direct met hen communiceren. Het is ook mogelijk om, als je iemand in real life leert kennen, direct vrienden te worden op Battle.net. Dit kun je doen door het inscannen van een speciale QR-code.

Voor spelers van World of Warcraft is dit niet heel erg nieuw. Voor hen was dit al deels mogelijk door de WoW-app. Via deze app konden spelers direct contact hebben met vrienden en guild-leden.