Black Ops 4-update bevat nieuwe multiplayermodus

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Black Ops 4-update bevat nieuwe multiplayermodus

Via een bericht op Reddit onthulde ontwikkelaar Treyarch op woensdag nieuwe content voor Black Ops 4. Hieronder valt de multiplayermodus Infected, een divisie-systeem en de Alcatraz-map. Al deze dingen zijn vanaf donderdag beschikbaar. 

In Infected nemen spelers het op tegen een groeiende zombieplaag. Zo verandert een willekeurige speler aan het begin in een zombie en neemt deze het op tegen een groep overlevers. Zij die de zombie van dienst zijn, trachten binnen de tijdslimiet iedereen te infecteren met dit virus. Lukt dit niet, dan winnen de overlevers. Deze modus is nu beschikbaar op PlayStation 4. Andere platformen volgen later.

Naast de nieuwe modus komt er een nieuw ranking-systeem in de vorm van divisies. Hierdoor worden spelers bij andere spelers van hetzelfde niveau geplaatst. De beste spelers kunnen door veel en goed te spelen in de hoogste divisie terechtkomen: de master divisie.

De nieuwe map Alcatraz is ook speelbaar via Blackout. Op dit gevangenis-eiland neem je het als speler op tegen een horde zombies. Om dit tot een goed einde te brengen, raden de makers aan om zoveel mogelijk zombies te doden. Zij die hierin slagen maken kans op een speciaal wapen. Zowel het nieuwe systeem als de map zijn vanaf nu beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One.