Black Desert Online-uitbreiding Drieghan komt in november

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Black Desert Online-uitbreiding Drieghan komt in november

De nieuwe uitbreiding Drieghan voor de Koreaanse MMO Black Desert Online kom op 14 november uit. Dat hebben de ontwikkelaars Pearl Abyss en Kakao Games bekendgemaakt. Drieghan volgt Kamasylvia op als nieuwste uitbreiding voor BDO.

De aankomende uitbreiding voor Black Desert Online, Drieghan, wordt benoemd als het land van draken. Tevens is het de oorsprong van het dwergenras in de game met Duvencrune als dwergenhoofdstad. Het gebied is bergachtig en brengt nieuwe gebieden om monsters te bevechten. Hieronder vallen Tshira Ruins, Sherekhan’s Grave en Blood Wolf Town. Met de uitbreiding zijn ook meer dan 300 nieuwe quests te doen. Als laatste is er een nieuwe eindbaas om te verslaan, namelijk Garmoth The Crimson Dragon.

In de onderstaande trailer is te zien hoe het gebied er uitziet. Een nogal simpel stadje met wat moeraslanden en bergpassen wordt getoond. Daarnaast lijkt er ook een glimp van Garmoth zelf voorbij te komen.

De uitbreiding voor Black Desert Online laat niet al te lang meer op zich wachten. Drieghan is vanaf 14 november te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc op de NA- en EU-regio.