BioWare onthult details van nieuwe Mass Effect: Andromeda patch

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
BioWare onthult details van nieuwe Mass Effect: Andromeda patch

BioWare en Mass Effect: Andromeda kregen het flink te voorduren van de pers en fans. De game zat vol rare bugs en spuuglelijke gezichtsanimaties. Gelukkig laat BioWare de menigte niet in de steek en kondigden ze aan dat ze bezig zijn met een flinke update.

Volgens een bericht van BioWare’s hoofd manager Aaryn Flynn is de ontwikkelaar bezig met flink wat veranderingen op korte en lange termijn voor Mass Effect: Andromeda. Hier worden onder andere aanpassingen voor de animaties, character creation en romantiek opties genoemd. Ook willen ze een aantal dialogen aanpassen en het haar van karakters verbeteren.

De eerste update moet donderdag uitkomen en gaat de voorwerpenlimiet, de reistijd tussen planeten en de renanimatie van Ryder verbeteren. De overige updates worden de aankomende twee maanden verwacht.

Deze updates richten zich vooral op de singleplayer, maar er worden ook een aantal aanpassingen aan de multiplayer toegevoegd. Matchmaker moet sneller en beter worden en er wordt een eerste deel van een nieuw evenement toegevoegd. Daarnaast wil BioWare in de toekomst meer levels, karakters en wapens aan de multiplayer toevoegen.

Wanneer de nieuwe updates precies worden verwacht is nog niet bekend.