BioWare belooft verbeteringen voor Mass Effect: Andromeda

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
BioWare belooft verbeteringen voor Mass Effect: Andromeda

Ontwikkelaar BioWare geeft toe dat er problemen zijn omtrent diens nieuwe game Mass Effect: Andromeda. Het bedrijf belooft beterschap en zegt goed te luisteren naar de gamers die kampen met problemen. Volgende week komt BioWare met details over de toekomstige verbeteringen.

De ontwikkelaar heeft via Twitter een statement naar buiten gebracht, die hieronder te zien is. Het team van BioWare zegt flink wat feedback te krijgen van gamers die problemen ondervinden. Naar aanleiding hiervan komt BioWare op 4 april met een lijst welke verbeteringen er worden doorgevoerd. Ze roepen op tot die tijd vooral feedback te blijven versturen.

Mass Effect: Andromeda kreeg voor release nog een grote patch waarin werd beloofd dat veel problemen opgelost werden. Ondanks deze patch kampen nog steeds veel gamers met problemen in de game. Zo zijn er naast bugs en technische fouten ook problemen met andere zaken, zoals de slechte gezichtsanimaties waarover veel gamers klagen. Het is nog niet bekend of dit ook met een patch opgelost kan worden.