BioWare-baas droeg nieuw IP op shirt; valt niemand op

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
BioWare-baas droeg nieuw IP op shirt; valt niemand op

In de categorie opvallend nieuws: gedurende de Game Developer Conference heeft BioWare-baas Alistair McNally de nieuwe IP van de studio onthuld. Niemand heeft dit echter gezien, aangezien McNally dit onopvallend op zijn shirt droeg.

Op Twitter geeft McNally aan dat terwijl hij op de GDC was in San Francisco, hij een shirt droeg met de nieuwe serie. Volgens hem had echter niemand het door:

Wat er precies op het shirt stond weet echter niemand. Terwijl het internet panisch op zoek lijkt te zijn naar een foto van McNally tijdens het event, is deze nog niet gevonden. Gezien McNally bij geen enkel panel als panellid aanwezig was, is het niet vreemd dat niemand het heeft doorgehad.

Het is al een hele tijd bekend dat BioWare aan een nieuwe game werkt. Terwijl de studio in Montreal aan Mass Effect Andromeda werkt, is het team in Edmonton al sinds 2012 bezig met een nieuwe game. Destijds werd nog aangegeven dat deze game ontwikkeld zou worden voor “nieuwe gaming technologie”, iets wat uiteindelijk de PlayStation 4 en Xbox One zouden worden.

Ondertussen weten we nog steeds niet wat er op het shirt stond van McNally, of wat de nieuwe game zal zijn. Maar zodra dat bekend is, lees je dat natuurlijk hier op Pixel Vault.