BioShock The Collection lijkt een feit

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
BioShock The Collection lijkt een feit

Het hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag lijkt BioShock The Collection toch eindelijk een feit. Na verschillende geruchten het afgelopen jaar lijkt 2K Games zich voor te bereiden op een officiële onthulling. Een nieuw Twitter-account is verschenen en ook op de website van 2K zijn er genoeg tekens aan de wand.

Op Twitter verscheen een aantal uur geleden onderstaande tweet van een nieuw account met de naam BioShock. Dit bericht is door 2K geretweet dus het lijkt authentiek te zijn.

Vlak na dit bericht is op de website van 2K heel kort een pagina verschenen voor BioShock The Collection. De website All Games Delta heeft hier een screenshot van gemaakt en het lijkt toch echt het definitieve bewijs dat Bioshock The Collection zeer binnenkort gaat worden aangekondigd. In september vorig jaar was er een Zuid-Afrikaanse retailer die als eerste met het gerucht kwam. In de maanden daarna zijn er verschillende retailers en ratingboards geweest die hetzelfde gerucht aan het lekken waren. Mocht er meer nieuws over BioShock The Collection verschijnen dan lees je dat natuurlijk op Pixel Vault