Binnenkort oneindige Shadow Wars in Shadow of War

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Binnenkort oneindige Shadow Wars in Shadow of War

Waar de halve Pixel Vault-redactie nog druk bezig is met de laatste fase van Middle-earth: Shadow of War, zijn er al aardig wat gamers klaar met de Shadow Wars. Dat betekent dat ze het einde van de game hebben bereikt en de game voorbij is. Of toch niet?

Tijdens een stream maakte Monolith bekend dat de ‘Endless Shadow Wars’ in aantocht zijn waar al lang naar gevraagd wordt. Het is straks dus mogelijk om gewoon verder te spelen en forten aan te vallen en te verdedigen tot in de eeuwigheid. Of in ieder geval tot je écht geen orc meer kunt zien.

De oneindige Shadow Wars komen tegelijkertijd met de eerste Shadow of War-DLC: The Slaughter Tribe. Wanneer deze DLC uitkomt, is nog niet bekend, maar deze moet uiteraard worden aangeschaft. Hoewel de oneindige Shadow Wars gelijktijdig aan de game worden toegevoegd, hoeft daar niet voor betaald te worden. Dit is een gratis update volgens Monolith.

De Shadow Wars leken in eerste instantie een manier om microtransacties uit te lokken, waar inmiddels al veel over geschreven en gediscussieerd is. Aangezien veel spelers om langere Shadow Wars vragen, lijkt dit in ieder geval wel mee te vallen.

Benieuwd naar wat wij van de game vonden? Je leest de review van Jermaine hier.