Binnenkort kun je eerlijk werk doen in GTA Online

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Binnenkort kun je eerlijk werk doen in GTA Online

In een teaser eerder deze maand bleek al dat er nieuwe muziek aan GTA Online toegevoegd ging worden, maar nu blijkt er ook nieuwe gameplay op komst in de vorm van nachtclubs. Dat betekent niet alleen dat je kunt gaan dansen na een harde dag bommen en granaten gooien, maar ook een eerlijke ondernemer kunt worden. Soort van.

Rockstar heeft een nieuwe grote content-update aangekondigd voor GTA Online waarin nachtclubs centraal staan. Deze nachtclubs zijn in de eerste plaats plekken die je kunt bezoeken en waar muziek van Solomun, Tale Of Us, Dixon en The Black Madonna te horen is tot in de late uurtjes, maar ook plaatsen waar je als ondernemer mee aan de slag kunt.

Deze keer dus geen wapen- of drugshandel als carrièrepad, maar het runnen van een discotheek. Rockstar meldt dat je als manager moet zorgen dat je een goede line-up aan dj’s hebt en moet zorgen dat zij mooie shows kunnen draaien. Daarmee houd je je gasten tevreden en stroomt het geld snel binnen. Dat dit een perfecte plek is om inkomsten uit andere bedrijven wit te wassen, is slechts een handige bijkomstigheid.

De update moet in de maand juli live gaan op alle platformen waar GTA Online voor is uitgebracht.