Beyond: Two Souls Remastered voor PS4?

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Beyond: Two Souls Remastered voor PS4?

Steeds meer bewijs voor een remastered versie van Beyond: Two Souls voor de PlayStation 4 komt naar boven drijven. Niet alleen heeft één van de Quantic Dream medewerkers het project in zijn portfolio vermeld staan, twee Duitse winkels hebben de game op hun website ter reservering staan.

Op de websites van de Duitse winkels is de remastered versie van Beyond: Two Souls te verkrijgen. Eén van de winkels heeft de game staan voor “eind 2014” terwijl de andere iets minder cryptisch is en vermeld dat de game in september al verkrijgbaar moet zijn. Dat dit natuurlijk met een korrel zout genomen moet worden hoef ik natuurlijk niet te zeggen, maar onrealistisch is het allerminst. The Last of Us: Remastered werd ook pas officieel aangekondigd in april en komt aan het einde van deze maand uit. Als september de daadwerkelijke releasedate is, komt het enigszins overeen.

Ook heeft Sony aangegeven dat de reden voor de keuze om The Last of Us naar de PlayStation 4 te brengen was omdat niet veel gamers de game een kans hadden gegeven omdat het leeuwendeel hun hand op de knip hield ten gunste van de PlayStation 4. Een port van The Last of Us is daarom logisch en diezelfde vlieger gaat ook op voor Beyond: Two Souls. Verder is het ook een publiekelijk geheim dat Quantic Dream al een tijdje bezig is met een project voor de PlayStation 4. Als dit hele verhaal waar is, zal Sony in ieder geval snel van zich laten horen en gauw met de officiële aankondiging aankomen.