Beyond Good & Evil 2 nog altijd in ontwikkeling

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Beyond Good & Evil 2 nog altijd in ontwikkeling

Hoewel sommige mensen de hoop ondertussen al hebben opgegeven, is Beyond Good & Evil 2 nog altijd in ontwikkeling. Dit vertelde Ubisoft CEO Yves Guillemot in een YouTube Live-interview tijdens de E3.

Net als vele andere partijen was ook YouTube live aanwezig tijdens de E3. Daar hielden ze verschillende interviews, waaronder eentje met Yves Guillemot. In dat gesprek kwam ook de sequel voor Beyond Good & Evil naar boven. Volgens de CEO is deze nog steeds in ontwikkeling, maar zal het nog wel even duren:

De game is nog steeds onderweg. Het is iets wat je op een gegeven moment zeker nog gaat zien. Michel Ancel werkt er aan, maar hij werkt momenteel aan twee games tegelijkertijd. Hiernaast werkt hij namelijk nog aan Wild. Er zit progressie in, maar hij zal er meer tijd aan moeten besteden als we het sneller willen zien.

Beyond Good & Evil 2 is een game die sinds de onthulling al ergens tussen hemel en aarde zweeft. Sinds de aankondiging van de game in 2008 hebben we er nog maar weinig over gehoord. In april heeft Ubisoft echter de handelsmerken nog maar een keer vast gelegd, kort nadat er geruchten gingen dat de game steun zou krijgen van Nintendo en als een NX-exclusive zou gaan dienen. Die geruchten zijn echter nooit bevestigd.

Benieuwd naar het complete interview met Yves Guillemot? Dan bekijk je die hierboven!