Bethesda werkt aan zeven verschillende projecten

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bethesda werkt aan zeven verschillende projecten

Directeur Todd Howard van Bethesda laat weten dat de studio aan zeven verschillende projecten werkt. Volgens Howard zijn twee van deze projecten de grootste die Bethesda ooit heeft gedaan. Ook is er een mobiele game in de maak die in de voetsporen gaat treden van Fallout Shelter.

Van de zeven games die in de maak zijn, laat Howard weten dat twee hiervan al op een eerder tijdstip zijn aangekondigd. Hieronder valt The Elder Scrolls V: Skyrim voor de Nintendo Switch. Dit project werd vorige maand bekendgemaakt tijdens de Nintendo Switch-presentatie. Ook is een VR-versie van de succesvolle game Fallout 4 in de maak. Releasedatums voor beide games zijn nog niet bekendgemaakt.

De nieuwe, grote projecten waar Howard naar hint, zijn volgens hem anders, maar tegelijkertijd de soort games en projecten die men normaliter ook associeert met Bethesda. Daarnaast laat hij weten dat de studio momenteel bezig is met The Elder Scrolls VI, maar dat een release er voorlopig nog niet in zit. Volgens Howard krijgen de grote projecten waarover hij het heeft eerder een releasedatum dan de nieuwe The Elder Scrolls-game.