Bethesda vervangt Fallout 76 draagtassen

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Bethesda vervangt Fallout 76 draagtassen

Naast de kwaliteit van de game was ook de kwaliteit van de Fallout 76 draagtassen een veelbesproken onderwerp. De tassen die bij de Collector’s Edition zaten waren namelijk van polyester, in plaats van canvas. Bethesda probeerde de fout recht te zetten, maar ook die compensatie werd niet positief onthaalt. 

Dat Bethesda zijn handen vol heeft met het aantal klachten omtrent Fallout 76 is niemand ontgaan. De game zat vol problemen waardoor gamers het klachten lieten regenen aan het adres van de studio. Wat betreft de game heeft men alvast beloofd de problemen aan te pakken. Een ander punt van kritiek wordt dan weer vanaf vandaag rechtgezet. De draagtassen uit de Collector’s Edition van Fallout 76 worden vervangen door een tas van betere kwaliteit.

Via een bericht op Twitter liet de studio weten dat spelers een nieuwe draagtas kunnen aanvragen. Dat kan door naar de website van Bethesda te gaan en een ticket in te dienen voor 31 januari. Van zodra de tassen klaar zijn zullen deze worden opgestuurd naar iedereen die een ticket heeft ingediend.