Bethesda vernieuwt website voor Fallout 4-mods

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bethesda vernieuwt website voor Fallout 4-mods

Uitgever Bethesda heeft de website vernieuwd waarop mods voor Fallout 4 zijn te vinden. Het moet voor gebruikers makkelijker zijn om eigen creaties te uploaden en het werk van anderen te downloaden en installeren. Ook krijgen uploaders van mods meer mogelijkheden voor het aanpassen van eigen berichten.

De meeste veranderingen zijn merkbaar voor mod-makers. Zo krijgen ze statistieken te zien die inzicht geven in de populariteit van hun mod. Ook kan het versienummer van een mod worden vervangen door een naam en is het mogelijk om een lijst van andere mods toe te voegen die de gebruiker vooraf geïnstalleerd moet hebben. Commentaren kunnen worden geliket of gemeld bij Bethesda voor moderatie.

Voor de websitebezoekers zijn een aantal nieuwe categorieën geïntroduceerd, zodat de pagina overzichtelijker wordt. Ook kan op publicatiedatum worden gefilterd. Bethesda heeft daarnaast laten weten dat de beveiliging van de website is verbeterd.

De mod-website van Bethesda geeft spelers van Fallout 4 de mogelijkheid om mods voor de game te bekijken en aan hun bibliotheek toe te voegen. In de game, voor zowel pc, PlayStation 4 als Xbox One, zullen de mods worden gedownload.