Bethesda onthult Quake Champions in persconferentie

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Bethesda onthult Quake Champions in persconferentie

De E3 2016 is in volle gang en vannacht om vier uur was het de beurt aan Bethesda om het podium te betreden. De persconferentie ging van start met de onthulling van een nieuwe titel binnen de Quake-franchise met de naam Quake Champions.

Voor de E3 van start gaat, ontstaan er altijd geruchten over games en wat er eventueel onthuld gaat worden op de gameconventie. Met name speculatie over sequels of remakes zijn populair en vaak zitten de geruchten behoorlijk dicht bij de waarheid in de buurt. Een van de geruchten ging dan ook over Quake, waarvan gedacht werd dat daar nog wel iets over zou verschijnen en meteen bij de start van Bethesda’s persconferentie werd dit bevestigd. Een trailer van Quake Champions, die hierboven te bekijken is, biedt ons een beeld van hoe de aankomende titel binnen de Quake-franchise eruit gaat zien.

Naast de trailer is de informatie momenteel nog zeer schaars, maar er wordt ons beloofd dat we de komende maanden van meer info worden voorzien. Uiteraard zullen we ten tijde van Quakecon, dat in augustus plaatsvindt, meer te horen krijgen over de game. Het is dus even afwachten wat de precieze details van Quake Champions gaan zijn, maar wanneer er iets bekend wordt gemaakt, kun je dat natuurlijk lezen op Pixel Vault.