Bethesda onthult nieuwe DLC voor Elder Scrolls Online

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Bethesda onthult nieuwe DLC voor Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited krijgt zijn tweede grote uitbreiding en deze draagt de naam Orsinium. Bethesda belooft dat je minstens 20 uur kwijt bent aan alle nieuwe content die dit DLC pakket te bieden heeft.

In de nieuwe uitbreiding zal je vooral door verlaten ruïnes van de Orc-stad Orsinium dwalen om de boel te herbouwen in naam van de koning Kurog. Ook zullen er missies zijn in de gebergten van Wrothgar waar nieuwe vijanden dolen en uitdagingen staan te wachten. Ook zal er een singleplayer arena worden toegevoegd en twee nieuwe public dungeons waar nieuwe spullen gevonden kunnen worden.

Op 2 november zal de pc-community als eerste aan de gang mogen met ESOTU: Orsinium. Op de Public Test Server van de pc-versie kunnen gamers vanaf vandaag al de eerste stappen zetten in Orsinium. Vanaf 17 november is de uitbreiding beschikbaar voor Xbox One spelers en een dag later is de PlayStation 4 aan de beurt. Heb je een actief ESO Plus abonnement dan is de uitbreiding gratis terwijl mensen zonder abonnement 3000 crowns moeten neertellen. Dit is omgerekend ongeveer 25 euro’s. Orsinium is de tweede grote uitbreiding van Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited. Afgelopen augustus kwam The Imperial City uit op de pc en een maand later volgden de consoles.