Bethesda maakt nieuwe trailer en releasedatum Prey bekend

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Bethesda maakt nieuwe trailer en releasedatum Prey bekend

In een nieuwe trailer heeft ontwikkelaar Bethesda vandaag de releasedatum voor Prey bekendgemaakt. Prey zal op 5 mei 2017 voor de PS4, Xbox One en pc verschijnen. Naast  de releasedatum is ook de inhoud van de pre-order pack bekendgemaakt in de gloednieuwe gameplay-trailer.

In de nieuwe trailer zien we hoofdpersonage Morgan Yu vechtend tegen aliens aan boord van ruimtestation Talos I. Ook krijgen we te zien hoe sommige aliens hun slachtoffers afmaken. Buiten deze beelden heeft Bethesda ook de inhoud van de pre-order pack laten zien. De zogeheten Cosmonaut Shotgun Pack bevat een Magrave Shotgun (een erfstuk van de familie Yu), drie Neuromods, twee medkits, een uitleg over hoe je shotgun-ammo kunt maken en een unieke upgrade voor spelers om hun beperkte middelen beter te bewaren.

Tijdens de vorige E3 werd bekend dat er een nieuwe Prey-game in ontwikkeling was. Deze dateerde al uit 2011, maar werd destijds uitgesteld door Bethesda omdat zij vonden dat er niet genoeg voortgang was tijdens de ontwikkeling. Een jaar later werd Prey 2 officieel gecanceld. Nu is de ontwikkelaar dus terug met een geheel nieuwe versie van de first-persoon shooter.