Bestrijd de zeven hoofdzonden in Darksiders 3

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Bestrijd de zeven hoofdzonden in Darksiders 3

Bijna een maand geleden deden de makers van Darksiders 3 twee DLC’s van de game uit de doeken. Aangezien het derde deel uit deze reeks op 27 november beschikbaar zal zijn, doen ze er nu nog een schepje bovenop. Dit doen ze door een nieuwe trailer online te zetten, die zich focust op de hoofdzonden en een post-apocalyptische aarde.

In het filmpje krijgt hoofdpersonage Fury de taak om de zeven hoofdzonden op te sporen en ze te vernietigen. Deze zonden zorgen er namelijk voor dat de balans tussen goed en kwaad is verstoord. Slaagt ze erin om de balans te herstellen, dan bewijst ze dat ze de wreedste van de vier ruiters van de apocalyps is.

Naast gevechten krijgt het hoofdpersonage in deze trailer een mysterieuze bal, waardoor ze sterker wordt en haar haren veranderen van kleur. Naast het verhaal en de gevechten vertelt dit filmpje ook wat meer over Fury. Zo krijgen we te zien dat zij een erg bitse en meedogenloze kant heeft. Als tweede toont de trailer ook de humoristische kant van Darksiders 3.

Meer informatie over deze game kunnen jullie lezen in onze preview. Darksiders 3 verschijnt op 27 november voor Xbox One, PS4 en pc.