Ben Schwartz speelt titelrol in Sonic the Hedgehog-film

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Ben Schwartz speelt titelrol in Sonic the Hedgehog-film

Na een lange tijd van geruchten werd eerder deze week eindelijk officieel bevestigd dat Jim Carrey de rol van Dr. Ivo ‘Eggman’ Robotnik zal gaan spelen in de Sonic the Hedgehog-film. Na deze bekendmaking volgen ook de eerste geruchten over wie de rol van Sonic zelf op zich zal gaan nemen. Volgens deze geruchten wordt de blauwe egel gespeeld door Ben Schwartz.

Er werd al een tijd gespeculeerd over wie de rol van Sonic in de volgend jaar verschijnende speelfilm over het gamepersonage zou gaan vertolken. Volgens de eerste geruchten is het Ben Schwartz die in de huid van Sonic the Hedgehog zal kruipen. Schwartz kennen we onder meer uit Parks and Recreation en How to Be a Latin Lover. Ook vertolkte hij als voice-actor de rol van Kwek in DuckTales en die van Leonardo in Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

Indien de geruchten waar zijn, voegt Ben Schwartz zich bij een cast die tot nu toe bestaat uit James Marsden, Tika Sumpter en de eerdergenoemde Jim Carrey. Het is op dit moment nog niet bekend welke rollen Marsden en Sumpter precies gaan spelen in de film. Sonic the Hedghehog verschijnt naar verwachting op 15 november 2019.