Bekijk hier de eerste 30 minuten van Rise of the Tomb Raider

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Bekijk hier de eerste 30 minuten van Rise of the Tomb Raider

Voor fans van Lara Croft zit het wachten er vanaf morgen eindelijk op, mits je natuurlijk in het bezit bent van een Xbox One. Om je vast een idee te geven hoe Rise of the Tomb Raider eruit gaat zien, hebben wij alvast wat gameplaybeelden voor je opgenomen.

Vanaf morgen, 13 november, is voor Xbox One-bezitters en Tomb Raider-fans het lange wachten eindelijk voorbij. Rise of the Tomb Raider krijgt morgen eindelijk zijn release en heeft natuurlijk de welbekende Lara Croft in de hoofdrol. Dit deel is een direct vervolg op de vorige titel waarin Lara een bovennatuurlijke ervaring heeft op Yamatai. Doordat een organisatie dit volledig in de doofpot wil stoppen is het in Rise of the Tomb Raider aan haar om te bewijzen dat ze niet gek is. Lara raakt daarbij geobsedeerd met de diverse geheimen en mythes die de wereld te bieden heeft.

Het is soms heel moeilijk om in te schatten of een game echt iets voor jou is of misschien ben je gewoon heel erg nieuwsgierig naar wat de game te bieden heeft. In ieder geval biedt bovenstaand filmpje het eerste half uur gameplay van Rise of the Tomb Raider, zo kun je jouw nieuwsgierigheid misschien nog net bedwingen tot morgen.