Bekende gamepersonages en acteurs nagemaakt in Fallout 4

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bekende gamepersonages en acteurs nagemaakt in Fallout 4

Ongetwijfeld heb je er eventjes over gedaan om je personage naar jouw wensen te vormen in Fallout 4. Maar zoals YouTuber 8 Bit Bastard het doet, zullen er maar weinig nadoen.

Gamers kunnen soms helemaal losgaan met de mogelijkheid hun character naar wens aan te passen in RPG’s en MMO’s. Het duurt soms uren voordat we uiteindelijk aan het spel beginnen, omdat de neus, ogen, haarstijl of mond nét niet helemaal zijn wat we in ons hoofd hadden. Zo ook in de nieuwste game van Bethesda.

Mocht je toch inspiratieloos zijn bij het staren in de spiegel aan het begin van het post-apocalyptische avontuur: 8 Bit Bastard heeft een video geplaatst op YouTube waarin je hem een aantal bekende personages uit films en games ziet namaken in Fallout 4. Wanneer je er een foto van de personen naast houdt, kan je nog zien dat het de gamer nog redelijk goed lukt ook. Zo passeren onder meer Walter White (Breaking Bad), Lara Croft (Tomb Raider), John Marston (Red Dead Redemption), Trevor Phillips (GTA V) en Will Smith de revue.