Beau Five Days Inside wint Gouden Televizier-Ring

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Beau Five Days Inside wint Gouden Televizier-Ring

Gisterenavond vond het Gouden Televizier-Ring Gala weer plaats in AFAS Live in Amsterdam. Beau van Erven Dorens was de grote winnaar van de avond. Hij won de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator en zijn programma Beau Five Days Inside won de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma.


Het programma Beau Five Days Inside moest het opnemen tegen De Luizenmoeder en Expeditie Robinson. Het programma won uiteindelijk met 52% van de stemmen. De ontlading was groot bij de presentator: “Zit ik in een soort droom hier? Ik wil even één ding vooropstellen. We hebben het gemaakt met RTL en deze jongens. En alle mensen die wilden meewerken aan het programma. Deze ring is voor jullie”.

Een aantal andere grote winnaars van de avond waren Chantal Janssen die voor de tweede keer de Zilveren Televizier-Ster won voor beste presentatrice. Actrice Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder) won de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice. Eerder won Warringa al een Gouden Kalf voor haar rol in De Luizenmoeder.

Het programma Wie is de Mol? won de Digital Impact Award. Deze prijs gaat naar het programma dat haar kijkers ook online of via een app goed weet te bereiken. Jan Versteegh nam de prijs in ontvangst op de rode loper.