Bayonetta 2 op 24 oktober naar Wii U

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Bayonetta 2 op 24 oktober naar Wii U

Nintendo heeft vanmiddag aangekondigd dat Bayonetta 2 op 24 oktober in Europa naar de Wii U zal komen. De game zal in drie versies op de markt komen, waarvan er eentje maar voor een gelimiteerde tijd beschikbaar zal zijn. Dit werd bekend gemaakt in een nieuwe Nintendo Direct.

Waar de oorspronkelijke game nog op de Xbox 360 en PlayStation 3 verscheen, besloot Platinum Games een aparte keuze te maken door het tweede deel exclusief naar de Wii U te brengen. Vanaf 24 oktober kunnen spelers in zowel Europa als de Verenigde Staten met de nieuwe game aan de slag, mits ze dan een Wii U thuis hebben staan.

Nintendo en Platinum Games hebben besloten om de game in drie edities op de markt te brengen. Allereerst is er de First Print Edition, waarin zowel Bayonetta 2 als een remake van het origineel in een unieke hoes zitten, samen met een gelimiteerd art-boekje van het tweede deel. De special edition bevat zowel Bayonetta 2 als de remake, maar moet het zonder speciale hoes of art-boek doen. Als laatste is er nog de Solus Edition, welke alleen de nieuwe game bevat. Europese prijzen voor de verschillende uitgaven zijn momenteel nog onbekend.