Battletoads en Flight Simulator keren terug

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Battletoads en Flight Simulator keren terug

Microsoft heeft aangekondigd dat twee geliefde franchise weer terug keren met nieuwe games. Zowel Flight Simulator als Battletoads krijgen nieuwe titels, al zijn de details momenteel nog schaars. De games zullen voor zowel de Xbox One als pc beschikbaar zijn.

Microsoft heeft al lang geteased naar een nieuw deel in de Battletoads-serie, maar deze werd lange tijd afzijdig gehouden. Nu is daar dus verandering in gekomen met de aankondiging van een nieuw deel in de serie. De game zal onder de naam Battletoads beschikbaar komen en biedt drie-speler co-op multiplayer aan wanneer de game op de Xbox One en pc uit zal komen. Wanneer dat precies zal zijn, is echter nog niet duidelijk.

Ook keert de legendarische flight sim-serie Flight Simulator keert na dertien jaar terug met een nieuwe titel. De nieuwe game maakt gebruik van satelliet beelden om zo’n realistisch mogelijke ervaring te bieden. De game zal voor zowel de Xbox One als pc verschijnen en is dan net als Battletoads direct beschikbaar via Xbox Game Pass.