Battlefront zal meer gratis maps en Star Cards krijgen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Battlefront zal meer gratis maps en Star Cards krijgen

Patrick Söderlund van EA heeft aangegeven dat The Battle of Jakku niet de enige gratis DLC zal zijn die spelers van Battlefront mogen verwachten. Hoewel deze twee maps voorlopig als enige gratis beschikbaar zullen worden gesteld, belooft de EA topman dat er meer zullen volgen, ook geheel gratis.Het lijkt erop dat EA hiermee nogmaals wil benadrukken dat er geluisterd wordt naar de kritieken die geuit worden omtrent de hoeveelheid content, wat het grootste irritatiepunt lijkt te vormen bij de community. De maps, waarvan nog geen aantal of setting bekend is gemaakt, zullen volgens Söderlund gedurende de aankomende maanden beschikbaar worden gesteld. Tezamen met de maps zullen er ook enkele nieuwe Star Cards aan de game worden toegevoegd.

Tot deze tijd zullen we dus aan de slag kunnen gaan op Jakku, met twee maps die de speler vast warm kunnen maken voor de aankomende Star Wars-film: The Force Awakens. Gedurende The Battle of Jakku zullen spelers enkele belangrijke gebeurtenissen beleven die van invloed zijn op de ontwikkelingen in de film.

The Battle of Jakku DLC zal vanaf 1 december te downloaden zijn voor alle mensen die de game gepreorderd hebben. De rest zal nog een weekje moeten wachten.