Battlefront 2 brengt wijzigingen in-game economie

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Battlefront 2 brengt wijzigingen in-game economie

Electronic Arts en Dice zijn begonnen met het uitrollen van een grote Star Wars Battlefront 2 update die wijzigingen in de in-game economie van de titel doorvoert. De update werd kort voor de release al beloofd door de ontwikkelaar.

Sinds de lancering van Star Wars Battlefront 2 is er al een hoop te doen rondom de in-game economie van de titel, voornamelijk hoe spelers credits kunnen verdienen en waar ze deze aan kunnen besteden. Met de nieuwe update krijgen spelers na het spelen van een online match meer credits, net als bij het spelen van de Arcade Mode. Ook neemt het aantal craftingonderdelen met de dagelijkse loot crate toe.

Hoeveel credits spelers extra verdienen hangt volgens Dice heel erg af van hun kwaliteiten. Toch zullen alle spelers profiteren van de update, vooral nu het creditlimiet van de Arcade Mode omhoog gaat van 500 credits per dag naar 1500 credits per dag. Daarnaast helpen de rijker gevulde loot crates met het maken van Star Cards, die spelers in de game kunnen gebruiken voor krachten, wapens en uitrusting.

Dice heeft nog meer updates op de planning staan en geeft aan dat de update van vandaag slechts de eerste is:

Today, an update went live that includes some adjustments to the economy and progression. While these are only some initial steps toward making much larger changes, some of these are ready to roll, and are available starting today.