Battlefield Hardline komt naar EA Access

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Battlefield Hardline komt naar EA Access

Het lijkt erop dat Battlefield Hardline de volgende game is die de line-up van EA Access gaat versterken. Volgens een te vroeg verschenen afbeelding in de software lijkt het er nu op dat de game in oktober gratis beschikbaar zal worden gesteld.

EA Access is de premium service van Electronic Arts waarmee gebruikers gratis games krijgen en daar bovenop 10% korting ontvangen op andere EA-producten. In een afbeelding, hierboven te zien, blijkt vandaag dat Battlefield Hardline de volgende game zal zijn die gratis op de dienst zal verschijnen. De afbeelding verscheen origineel op Reddit, maar ging daarna snel het internet over.

EA Access is een dienst die exclusief beschikbaar is voor Xbox One-gebruikers. De dienst kost je een kleine 25 euro op jaarbasis, waar een bibliotheek aan gratis games tegenover staat. Onder andere FIFA 15, Battlefield 4 en Dragon Age Inquisition zijn gratis te downloaden voor leden van de dienst. De dienst lijkt voorlopig niet naar de PlayStation te komen door eisen van Sony. Volgens de Japanse gigant zou de dienst niet voldoende waarde scheppen voor PlayStation-gamers.