Battlefield: Hardline bèta komt in een andere vorm ook naar de Xbox One

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Battlefield: Hardline bèta komt in een andere vorm ook naar de Xbox One

De bèta van Battlefield: Hardline, momenteel alleen beschikbaar voor PC en PlayStation 4, komt in een later stadium ook naar de Xbox One, al dan niet in een andere vorm. Dit meldt Karl Maguns Troedsson, algemeen manager bij DICE, in gesprek met Official Xbox Magazine.

Na de E3-presentatie van Electronic Arts was de bèta direct beschikbaar voor PC en PS4, maar nu blijkt dat ook Xbox One-bezitters binnenkort alvast aan de slag kunnen. De bèta komt pas later en zal niet dezelfde zijn als degene die nu al speelbaar is op de andere platformen. Een datum werd niet genoemd.

Volgens Troedsson willen ze zoveel mogelijk bèta’s doen om de problemen waar Battlefield 4 mee te kampen had te voorkomen. Hij vertelde ook dat EA vanaf nu vaker vergelijkbare testen zal doen. “We hebben vanaf nu de code al in handen bij de spelers, dit hebben we nooit eerder gedaan. We doen het zodat we feedback kunnen ontvangen natuurlijk, maar in de achtergrond testen we ook dingen om problemen in de toekomst te voorkomen”, aldus Troedsson.

Battlefield: Hardline zal in oktober verschijnen op de PS3, PS4, PC, Xbox 360 en Xbox One.