Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3 toegevoegd aan EA Access

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3 toegevoegd aan EA Access

Games als Mirror’s Edge, Mirror’s Edge Catalyst, FIFA 16, Need for Speed en Unravel waren al speelbaar via EA Access. Maar ook Battlefield-titels als Battlefield 4 en Battlefield Hardline waren al toegevoegd aan de Vault. Nu worden Battlefield 3 en Battlefield: Bad Company 2 in de lijst van speelbare games geplaatst.

Dat EA een goede zet heeft gedaan met EA Access Vault is goed te zien aan het aantal gebruikers. Een abonnement op EA Access kost €3,99 per maand of €24,99 per jaar. Dit abonnement geeft toegang tot een aantal gratis EA-games en je krijgt daarnaast als lid ook 10 procent korting op alle Season Passes en DLC van EA.

EA gaf op Twitter al aan dat er meerdere games langzaam maar zeker hun weg vinden naar de EA Access Vault, maar dat er nog geen plannen zijn om een soortgelijke dienst op de PC of Origin Access te ontwikkelen. Momenteel wil het bedrijf zich vooral focussen op de Xbox One. Degenen die Battlefield 3 willen aanschaffen, moeten rekening houden met het feit dat het hier om de standaardversie van de game gaat en niet de Premium Edition met alle bonus content. Iets wat ze eerder wel met Battlefield 4 hebben gedaan.