Battlefield 1 spelers krijgen unieke skin in Titanfall 2

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Battlefield 1 spelers krijgen unieke skin in Titanfall 2

Uitgever EA heeft het deze week druk met twee grote releases, namelijk Battlefield 1 en Titanfall 2. Spelers van beide games kunnen een unieke skin vrijspelen voor Titanfall 2, geïnspireerd door de Eerste Wereldoorlog. 

Afgelopen vrijdag, 21 oktober, kwam de langverwachte first-person shooter Battlefield 1 uit. Er was een flinke hype rondom de nieuwste titel in de Battlefield-franchise, zowel door fans van de reeks als gamers met een voorliefde voor shooters. De grote titel wordt uitgegeven door EA maar dit betekent niet dat de studio het nu rustig aan doet. Aankomende vrijdag ziet er namelijk nog een game uit de stal van EA het levenslicht, Titanfall 2. Om spelers te belonen die aan de slag gaan met beide shooters maakte EA middels een tweet bekend dat zij een unieke skin vrijspelen. De skin draagt de naam Red Baron Warpaint en is hieronder te zien.

Titanfall 2

Titanfall 2 zal, net als zijn voorganger, diverse customize-opties hebben. Wel is de hoeveelheid mogelijkheden aanzienlijk gestegen en de sequel. Spelers van beide games kunnen tijdens de customization de unieke skin gebruiken. Aankomende vrijdag zal Titanfall 2 in de winkelschappen liggen.